» Dominicaanse Republiek Nieuws

Over de Dominicaanse Republiek zul je, op een kort bericht na over een natuurramp of arrestatie van een Nederlandse drugskoerier in een Nederlandse krant of op het journaal niets zien, horen of lezen.


de kranten

Voor uitgebreid nieuws bent u aangewezen op de Dominicaanse kranten. Alle gerenommeerde Dominicaanse dagbladen en veel streekkranten, zijn gratis online te lezen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste Dominicaanse kranten en enkele andere nieuwsbronnen.Engels:


FeedWind
Dominican Today Diario Horizonte

Spaans:

Diario Diarion libre El Nuevo Diario Hoy El Dia El Viagero El National El Caribe

 » Praktische ReisInformatie DR

Indien u op reis gaat naar een ander land komen tal van vragen naar boven. Wat met inentingen, het wisselen van geld, waarheen indien ik problemen krijgt ......
We hebben tal van antwoorden verzameld op de pagina Dominicaanse Republiek Informatie. Bezoek ook de pagina's Transport, Veiligheid & Gezondheid en Winkelen & Souveniers.

Naar Top
shopping street
 » Top Excursies

 » Oostkust / Zuid-Oost kust:

 » Noordkust:

 » Schiereiland Samana:

 » Te Doen..


In de resorts worden er dagelijks tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook bieden de reisleiders tal van excursies aan. Bedenk dat excursies die via het internet of bij lokale tour operators buiten het resort geboekt worden tot 50% goedkoper zijn dan in het resort (de reisorganisaties verlangen 35-50% commissie !!).

Er is een aantal Nederlandse touroperators die kwalitatief hoogwaardige excursies aanbieden. Zo is de Saona Crusoe VIP tour naar het eiland Saona van de Nederlandse aanbieder SeavisTours van 2010 tot 2014 door de lezers van Tripadvisor.com uitgeroepen tot de beste excursie van de gehele Dominicaanse Republiek!!!!