Juan Dolio Reisgids

Juan Dolio ligt aan de zuidkust vande Dominicaanse Republiek. Juan Dolio was een traditioneel vakantiegebied, maar het heeft hedentendaagse veel van zijn glorie verloren. De meeste mensen die naar de zuidkust gaan kiezen voor Bayahibe, de opkommende bestemming aan de zuidoostkust.

Veel hotels en resorts worden of zijn reeds omgebouwd tot koopappartementen. Daarmee is Juan Dolio een beetje een slaapbestemming geworden. » Vakantie Aanbiedingen Juan Dolio

Alle grote reisorganisaties hebben de Dominicaanse Republiek in hun vakantie aanbod. U kunt snel en veilig via deze site online boeken, u wordt rechtstreeks doorgeleid naar de juiste pagina van de tourorganisatie van uw keuze. Het aanbod bestaat uit All-Inclusive vakanties in grote en luxueuze vier- en vijfsterren resorts.Juan Dolio1 Juan Dolio3
Naar Top
 » Te Zien..
saona island

Juan Dolio ligt ongeveer midden tussen Santo Domingo en Bayahibe in. Santo Domingo is de basis van de kolonisatie van de "Americas". De Zone Colonial is een bezoek waard. Daarnaast is Bayahibe een bezoek waard. Dit is de poort naar de droomeilanden Saona, Catalina en Catalinita, de grootste attracties van de Dominicaanse Republiek.

 » Te Doen..

In de resorts worden er dagelijks tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. SeavisTours, een lokale touroperator onder Nederlands management organiseert spannende en ontspannende excursies en snorkel touren. U kunt o.a. deelnemen aan jungle touren naar het binnenland of aan verschillende excursies naar de eilanden Saona en Catalina.

 » Top Excusies:

De Saona Crusoe VIP tour naar het eiland Saona is van 2010 tot 2014 door de lezers van Tripadvisor.com uitgeroepen tot de beste excursie van de gehele Dominicaanse Republiek!!!!

bayahibe, excursies

Bayahibe is ook een goed startpunt voor duikers. Er zijn diverse boeiende koraalriffen en ook wrakduiken behoort tot de mogelijkheden.