BestReizen menu: » BR-Pakketten » Details Pakketten » Hoe Boeken » 1. Beschikbaarheid Pakket » 2. Boek Vlucht » 3. Boek Pakket

Hoe om een BR pakket te boeken:

one

Check beschikbaarheid pakket

two

Boek je vluchten

three

Boek het gewenste pakket

one

Stap 1: Check de beschikbaarheid van de accommodatie

Ga naar de Beschikbaarheid Pakket en kies de tab van de maand waarin je zou willen komen. Check of de accommodatie beschikbaar is in de gewenste period, je hebt een block van 6 nachten nodig. Noteer deze datum en check de vluchten, je kunt iedere willekeurige vlucht boeken. Je kunt het pakket ook reserveren als block in een rondreis.

one

Stap 2: Boek je vlucht

Ga naar de "Vluchten" page en kies de vertrek en retour datum. Check of de aankomst dezelfde dag is of een dag later. Bedenk ook dat als je gaat duiken er minimaal 24 uur moet zitten tussen je laatste duik en je vlucht. De vluchten op onze page vertrekken vanuit Brussel met Jetairfly. Je kunt ook elders een vlucht boeken. Je boekt direct bij de luchtvaartmaatschappij. Nadat je de vlucht geboekt hebt ga je naar stap drie.

one

Stap 3: Boek het pakket

Je kunt nu de reservering voor het package maken. Je ontvangt een email met alle details. Beantwoord deze email om te bevestigen. Als je dit gedaan hebt dan is je vakantie geboekt. Indien van toepassing dan wacht onze chauffeur op je net buiten de aankomsthal van het vliegveld (Punta Cana of Las Americas-Santo Domingo). Hij een een schild met je naam erop. De duiken and de excursies die bij het pakket horen plannen we zodra je aankomt.